Kuća 0407/2023 Donja Borina, Mali Zvornik

Na prodaju kuća na RECI DRINI, nedaleko od Malog Zvornika. Kuća se nalazi na parceli površine 1107m2, kuća i pomoćni objekat imaju UPOTREBNU DOZVOLU.

Kuća se sastoji od objekta 1, objekta 2. Objekat 1 površine 202m2, objekat 2 površine 120m2.

Objekat 1 prizemlje sastoji se od: predulaza, hodnika, kupatila, ostave, dnevne sobe, trpezarije, kuhinje, spavaće sobe, terase, unutrašnje stepenice koje vode na sprat.

KUĆA JE KOMPLET IZOLOVANA STIROPOROM 10CM.

Sprat objekta 1: hodnik, pet spavaćih soba, kupatilo, tri terase, iznad postoji Tavan.

Ograda unutrašnjih stepenica kao i ograda od terasa od ROSTFRAJA, podovi  u prizemlju GRANIT, ploča na kuhinji GRANIT, podovi na spratu PARKET, unutrašnje stepenice popločane GRANITOM.

Objekat 2 sastoji se od prizemlja i sprata: Prizemlje: Podrum u kojem  se nalazi sistem za grejanje koje je centralno na lož ulje i naftu, ostava, Garaža, vešeraj, wc.

Sprat: Jedna velika prostorija koja je namenjena za gozbu / SLAVU /, kuhinja.

Pomoćni objekat – LETNJIKOVAC KOJI JE KOMPLET USTAKLJEN površine 29m2 na kome je izolacija pod gredama krova 10cm.

U dvorištu se nalazi prelivna Jama, celokupno dvorište je pod drenažom, tako da nema zadržavanja vode prilikom atmosferskih padavina, REKA DRINA NEMOŽE DA IZLIJE NA PLAC.

Voda gradska.

Okrada oko kuće u kombinaciji ALUMINIJUMSKA, kapija i vrata od garaže na daljinski, RASVETA OKO KUĆE NA SENZOR, ALARMNI SISTEM.

Agencija za nekretnine VAVILON-BP,uz svoj Advokatski tim sačinjava kupoprodajne Ugovore,zakazuje termin kod Notara za overu Ugovora,kupcu završava svu dokumentaciju u katastru,poreskoj upravi(prikuplja dokumentaciju za povrat PDV-a),prikuplja dokumentaciju za bankarski kredit,vrši prijavu u EPS-u,Vodovodu,JKP Loznica na ime kupca.

Za sve dodatne informacije obratite se u agenciju za nekretnine „vavilon-bp“ sa sedistem u loznici, ul: Trg Ante Bogićevića 3. Radnim danom od 08-17,subotom od 09-15, na sajtu www.vavilon-bp.com i na kontakt telefon 066/5483521…reg.broj posrednika 1052

 

 

 

 

Details

Vrsta nekretnine : Kuca
Kvadratura : 322 -
Povrsina parcele : 1107
Adresa : Donja Borina, Mali Zvornik
Grad : Mali Zvornik
Poš.Broj : 15318
Namena : Prodaja
Status : Aktivno
Država : Srbija
Zemlja : Srbija
Property ID : 6167

Internal Structure

Broj prostorija : 20
Broj sp.soba : 6
Broj kupatila : 3

Dodatne informacije

Centralno Grejanje
Garaža

Nadji na mapi

Translate »