74.000,00

Kuća 06/19,Banja Koviljača

U Banji Koviljači oko 300 metara od samog centra Banje Koviljace i Specijalne Bolnice za rehabilitaciju,nalazi se kuća 160m2,Koja se sastoji od pridzemlja i sprata.Mogućnost pretvaranja iste u dve različite celine.Kuća ima dva ulaza,Na pridzemlju se nalazi:jedan dnevni boravak,jedna spavaća soba,trpezarija sa kuhinjom,wc.Ispod stepenica koje vode na sprat nalazi se ostava (stepenice se nalaze u kući).Na spratu se nalazi:Kupatilo,dečija soba,dnevni boravak sa kuhinjom i ostavom,iz dnevnog boravka može se izaći na terasu.Spavaća soba sa izlaskom na terasu.Kuća se nalazi na placu Površine 7,5 ari na kom se nalaze i dva pomoćna objekta,sušarai čardak.

Banja Koviljača je bila lečilište još u doba ilira, prvi pisani izvor je iz 1533 godine, Banja Koviljača jedna od najlepših banja Balkana, nalazi se u zapadnoj Srbiji. U blizini reke Drine i šumovite planine Gučevo, na nadmorskoj visini od 128 metara. U Banji Koviljači nalazi se specijalna bolnica za rehabilitaciju, jedan od najsavremenijih rehabilitacionih centara te vrste u Evropi. Banja Koviljača je odličnim drumskim vezama spojena sa Banja Lukom, Sarajevom, Beogradom.

Specijalna Bolnica u Banji Koviljači leči pacijente od:reumatičnih oboljenja,diskus hernije,osteoporoze,lakših oštećenja centralnog nervnog sistema,mišićna oboljenja,sterilitet i dr…..Od Stanova na prodaju na nekih 80m udaljenosti nalazi se čuveni KUR-SALON koji je potpuno renoviran oktobra 2018 godine…Granični prelaz ka Bosni i Hercegovini udaljen je 5km,Grad Loznica 6km,Tršić 12km,Srednjevekovni Manastir Tronoša 22km..Za sve dodatne informacije obratite se u agenciju za nekretnine „vavilon-bp“ sa sedistem u loznici, ul: gimnazijska br 8.Radnim danom od 08-17,subotom od 09-15, na sajtu www.vavilon-bp.com i na kontakt telefon 066/5483521…registarski broj posrednika 1052

Detalji

Cena : 74.000,00
Vrsta nekretnine : Kuca
Kvadratura : 160m2 -
Povrsina parcele : 7,5ari
Adresa : Vlade Zečevića, Banja Koviljača
Grad : Banja Koviljača
Poš.Broj : 15316
Namena : Prodaja
Status : Aktivno
Država : Srbija
Zemlja : Srbija
Property ID : 893

Unutrašnja struktura

Broj prostorija : 9
Broj sp.soba : 2
Broj kupatila : 2

Nadji na mapi

Translate »