142000eu

Kuća 2701/2021 Klupci, Loznica

Na prodaju kuća u Klupcima, nedaleko od Loznice, na poziciji sklonjenoj od gradske buke a na par minuta od Grada. Kuća je površine 206m2, koja se sastoji od prizemlja, sprata i tavanskog prostora. Površina dvorišta 18,28 ari, pored kuće u dvorištu se nalazi garaža na kojoj su postavljena rolo vrata na daljinski upravljač, sa druge strane garaže nalazi se podrum , sušara, bunar sa sopstvenom vodom, plastenik ( 5 metara širine sa 10 metara dužine), kuća ima video nadzor.

PRIZEMLJE KUĆE: Terasa koja je sam ulazak u kuću, hodnik, iz hodnika se ide na sprat kuće unutrašnjim stepenicama, iz hodnika se ide u suteren u podrum, sledeće prostorije koje se nalaze u prizemlju kuće iz hodnika- wc, vešernica i garderober, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, terasa.

SPRAT KUĆE: hodnik, tri spavaće sobe, kupatilo, iz dve spavaće sobe se izlazi na zajedničku terasu kao i iz treće sobe , bočna mala terasa na koju se izlazi iz hodnika.

Grejanje na pelet

Topla voda preko kotla a u letnjim mesecima na solarne ploče koje se nalaze na krovu kuće

Pod u celoj kući GRANIT

Stolarija PVC SA ROLETNAMA

Kuća komplet renovirana , nova električna instalacija, nova vodovodna i kanalizaciona instalacija, izolacija, fasada.

Kuća pravljena ciglom

Kanalizacija sopstvena jama

Kuća ozakonjena – građevinska i upotrebna dozvola

Za sve informacije javite se lično u AGENCIJU ZA NEKRETNINE VAVILON-BP U Loznici, koja se nalazi u ul: JOVANA CVIJIĆA 32,ili na kontakt telefon 0038166-54-83-521, na našem sajtu www.vavilon-bp.com
Uz naš ADVOKATSKI TIM REALIZUJEMO SVE U KRATKOM ROKU, PROVERA DOKUMENTACIJE, SAČINJAVANJE UGOVORA, ODLAZAK KOD NOTARA, REPUBLIČKU PORESKU, LOKALNU PORESKU, EPS, JAVNO STAMBENO, I SVU PRAVNU POMOĆ KLIJENTIMA.

Broj registra posrednika 1052

Details

Cena : 142000eu
Vrsta nekretnine : Kuca
Kvadratura : 206m2
Povrsina parcele : 18.28ari
Adresa : Klupci, Loznica
Grad : Loznica
Poš.Broj : 15300
Namena : Prodaja
Status : Aktivno
Država : Mačvanski okrug
Zemlja : Srbija
Property ID : 3652

Internal Structure

Broj prostorija : 10
Broj sp.soba : 3
Broj kupatila : 2

Dodatne informacije

Pelet
Garaža

Nadji na mapi

Translate »