1.200,00

Stan 0605/2022 Loznica, Loznica

NEŠTO SASVIM NOVO U NAŠOJ PONUDI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zgrada u završnoj fazi izgradnje, kraj radova Septembar 2023 godine.

Prelep pogled na grad Loznicu, a sa druge strane mir i tišina pogled na livadu i šumu.

Dobro došli u naš mali kompleks, mesto gde će vaš životni stil ispuniti sav svoj potencijal! Kompleks je upečatljive arhitekture koji se jednim delom naslanja na brdo Šanac dok je drugom stranom udobno smešten uz ulicu Nikole Tesle jednu od najmirnijih ulica u Loznici, gde umesto gradske gužve i buke možete čutu cvrkut ptica, disati svež vazduh a sve udaljeno 600 metara od centralnog kružnog toka u Loznici. Kompleks je mesto na kome se briše granica između posla i zadovoljstva, ukoliko želite najbolje uslove za porodičan život i bezbrižno odrastanje za vašu decu u neposrednoj blizini nalazi vam se Osnovna škola, vrtić, obdanište.

                                                                        INFORMACIJE O KOMPLEKSU 

Kompleks Lamela 1 i Lamela 2,  sadrži 12 stambenih jedinica različitih veličina, od jednosobnih do dvosobnih.

Zgrada je u građevinskoj konstrukciji ozidana, izvedena struja, voda, kanalizacija, omalterisani zidovi, postavljena spoljašnja stolarija, počeli radovi na postavljanju grejanja, krov urađen.

CENA STANOVA 1200 eura sa PDV- om.

STANOVI KOJI NISU PRODATI:

LAMELA 1 :

                       Prvi sprat:  stan površine 49.50m2 – jednosoban. sastoji se od: hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilom, spavaćom sobom, terasa.

                       Drugi sprat:  stan površine 49.50m2 – jednosoban. sastoji se od: hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilom, spavaćom sobom, terasa.

                                               stan površine 60m2 – dvosoban, sastoji se od :hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilom, dve spavaće sobe, terasa. 

LAMELA 2: Prizemlje se sastoji od dva stana koji su površine 52.01m2 – dvosoban, drugi stan površine 45.03m2 – jednosoban.

                      Prvi sprat: stan  površine 59m2 – dvosoban,  sastoji se od: hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilom, dve spavaće sobe, terasa. 

                      Drugi sprat: stan  površine 59m2 – dvosoban, sastoji se od: hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilom, dve spavaće sobe, terasa. 

                                            stan površine 62m2 – dvosoban, sastoji se od: hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilom, dve spavaće sobe, terasa. 

U suterenu kompleksa nalaze se  garažna mesta koja se prodaju po ceni od 5000 eura sa PDV- om.

ZGRADA SE ZAVRŠAVA DO DECEMBRA 2023 GODINE.

Grejanje na GAS, PVC stolarija sa roletnama Nemačkog proizvođača  “REHAU”, podovi, sanitarije u LUX varijanti, ulazna vrata visokog kvaliteta, izolacija 10cm, energetski pasoš zgrade  A+, keramika kvalitetan granit.

Agencija za nekretnine VAVILON-BP,uz svoj Advokatski tim sačinjava kupoprodajne Ugovore,zakazuje termin kod Notara za overu Ugovora,kupcu završava svu dokumentaciju u katastru,poreskoj upravi(prikuplja dokumentaciju za povrat PDV-a),prikuplja dokumentaciju za bankarski kredit,vrši prijavu u EPS-u,Vodovodu,JKP Loznica na ime kupca.

Za sve dodatne informacije obratite se u agenciju za nekretnine „vavilon-bp“ sa sedistem u loznici, ul: Jovana Cvijića 32. Radnim danom od 08-17,subotom od 09-15, na sajtu www.vavilon-bp.com i na kontakt telefon 066/5483521…reg.broj posrednika 1052

Details

Cena : 1.200,00
Vrsta nekretnine : Stan
Kvadratura : 49m2
Adresa : Loznica,Loznica
Grad : Loznica
Poš.Broj : 15300
Namena : Prodaja
Status : Aktivno
Država : Srbija
Zemlja : Srbija
Property ID : 4623

Internal Structure

Broj prostorija : 5
Broj sp.soba : 1
Broj kupatila : 1

Dodatne informacije

Centralno Grejanje
Gas
Garaža

Nadji na mapi

Translate »