100.000,00

Stan 0707/2023 Loznica, Loznica

Na prodaju stan u samom CENTRU LOZNICE, ULICA PAŠIĆEVA, stan se nalazi na 4 spratu, površine 85m2, koji se sastoji od: hodnika, wc, kupatila, dnevnog boravka, kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe, dve terase. Izlazak na terasu iz dnevnog boravka, izlazak na terasu iz jedne spavaće sobe, druga spavaća soba ima Francuski balkon, Stan ima pogled na Pašićevu ulicu, školski park, srednju školu Gimnaziju. Uz stan može se kupiti garažno parking mesto koje je natkriveno i ima dve zaštite do parkinga – prva zaštita je rampa na daljinski, druga zaštita su rolo vrata na daljinski, CENA GARAŽNOG MESTA 10000 EURA.

Zgrada je izolovana izolacijom 10cm, grejanje Toplanino sa meračima potrošnje toplotne energije / koliko potrošiš toliko platiš /, zgrada ima Lift, ulazna vrata se otvaraju elektronskim čipom, U stanu se nalazi interfon, klima uređaj koji je postavljen u dnevnom boravku, hodnik, wc i kupatilo keramika, ostatak podova u stanu ORAHOV PARKET. Kupatilo ima prozor kao ventilaciju, što je najbolji vid  prirodne  ventilacije, kuhinja ima takođe prozor za ventilaciju i plus izvod za aspirator. Terase ograđene prohromom, Francuski balkon takođe od prohroma. ULAZNA VRATA SIGURNOSNA, STOLARIJA PVC SA ROLETNAMA. STAN IZUZETNO SVETAO I ODLIČNOG RASPOREDA GDE SE IZ HODNIKA ULAZI U SVE OSTALE PROSTORIJE.

CENA STANA 100000 EURA….AGENCIJSKU PROVIZIJU PLAĆA KUPAC U IZNOSU 3% OD UKUPNE CENE NEKRETNINE.

Agencija za nekretnine VAVILON-BP,uz svoj Advokatski tim sačinjava kupoprodajne Ugovore,zakazuje termin kod Notara za overu Ugovora,kupcu završava svu dokumentaciju u katastru,poreskoj upravi(prikuplja dokumentaciju za povrat PDV-a),prikuplja dokumentaciju za bankarski kredit,vrši prijavu u EPS-u,Vodovodu,JKP Loznica na ime kupca.

Za sve dodatne informacije obratite se u agenciju za nekretnine „vavilon-bp“ sa sedistem u loznici, ul: Trg Ante Bogićevića 3. Radnim danom od 08-17,subotom od 09-15, na sajtu www.vavilon-bp.com i na kontakt telefon 066/5483521…reg.broj posrednika 1052

Details

Cena : 100.000,00
Vrsta nekretnine : Stan
Kvadratura : 85 -
Adresa : Pašićeva, Loznica
Grad : Loznica
Poš.Broj : 15300
Namena : Prodaja
Status : Aktivno
Država : Srbija
Zemlja : Srbija
Property ID : 6194

Internal Structure

Broj prostorija : 9
Broj sp.soba : 2
Broj kupatila : 2

Dodatne informacije

Centralno Grejanje
Garaža

Nadji na mapi

Translate »