Stan 1107/2024 Loznica, Loznica

Na prodaju tri ekstra luksuzna stana u Loznici, lokacija 200 metara od opštine Loznica, svi bitni sadržaji grada Loznice su u krugu od 500 metara. Stan B5, B6, B7 . Stan B5  nalazi se na prvom  spratu površine 123.38m2, sastoji se od: hodnika, dva kupatila, četiri spavaće sobe, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, garderober, ostava, vešernice, dve  terase, zelena terasa vrt površine 57m2, bazen površine 38m2 sa saunom i kupatilom, dve garaže površine 30.96m2 sa rolo vratima u kojima se nalazi oprema za bazen, pumpe i druga oprema.

Stan B6 nalazi se na drugom spratu površine 57.06, sastoji se od: hodnika, kupatila, dve spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, terasom, zelena terasa vrt 18m2.

Stan B7 nalazi se na drugom spratu površine 66.40m2, sastoji se od : hodnika, kupatila, dve spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, terasom, zelena terasa vrt 17m2. 

CENA STANA B5 294000 EURA PLUS PDV, ZGRADA IMA LIFT.

CENA STANA B6 95000 EURA PLUS PDV, ZGRADA IMA LIFT.
CENA STANA B7 110000 EURA PLUS PDV. ZGRADA IMA LIFT.

Svi stanovi su direktno povezani sa svojim vrtovima/zelenim terasama.Isto tako svaki od četiri veća stana poseduje sopstveni otvoreno/zatvoreni bazen sa grejanjem koji se može koristi tokom cele godine. 
Ova dvojna urbana vila,svaka sa svojim ulazom i liftom,kao i unutrašnjim kolskim prilazom zatvorenim garažama u prizemlju,izolovana je kamenom vunom i ima fasadu od mermera. Opremljena je podnim i plafonskim grejanjem/hlađenjem preko toplotnih pumpi, kao i sistemom izmene filtriranog vazduha sa rekuperacijom toplote. Svaka prostorija ima zasebnu termoregulacuju.
Spoljna stolarija i okovi su od profila 82-88mm u obostranoj antracit boji renomiranog nemačkog proizvođača sa troslojnim niskoemisionim staklom debljine 44mm.Predviđena je ugradnja isklučivo kliznih vrata.Roletne su aluminijumske, termoizolovane, sa elektro pogonom,takođe u antracit boji. 
Ulazna i sobna vrata su proizvod domaće radnje sa dugom tradicijom.Vrata su izrađena od najkvalitetnijih materijala i furnirana,sa nemačkim okovom i zavidnom završnom obradom.U dogovoru sa poslovnim partnerima zamisao investitora je da se (opciono) budućim stanarima ponudi izrada i ugradnja dizajniranih kuhinja za svaki stan posebno a u skladu sa njihovim zahtevima i željama. 
Nemačke sanitarije i oprema za vodovod su vrhunskog kvaliteta a italijanska keramika luks klase.
Budući stanari će koristiti centralizovan sistem upravljanja opremom / grejanje, hlađenje, ventilacija, svetla, roletne, video nadzor,…/ sa daljinskom internet konekcijom.
U objekat će direktno biti doveden optički kabal za internet.

Početak gradnje je predviđen za kraj jula 2024 godine a objekat će biti završen do 31. decembra 2025 godine.

Za sve informacije javite se u agenciju za nekretnine Vavilon-BP Loznica, Trg Ante Bogićevića 3, kontakt telefon 0665483521.
br.reg.posrednika 1052

Details

Vrsta nekretnine : Stan
Kvadratura : 66.40 -
Adresa : Loznica, Loznica
Grad : Loznica
Poš.Broj : 15300
Namena : Prodaja
Status : Aktivno
Država : Srbija
Zemlja : Srbija
Property ID : 7633

Internal Structure

Broj prostorija : 7
Broj sp.soba : 2
Broj kupatila : 1

Dodatne informacije

Garaža

Nadji na mapi

Translate »