68.400,00

Stan 1606/2023 Loznica, Loznica

Na prodaju stan u završnoj fazi izgradnje u centru Loznice, zgrada se nalazi kod MOL pumpe, stan se nalazi na trećem spratu površine, površine 57m2, koji se sastoji od: hodnika, kupatila, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaćom sobom, terasom. Grejanje na GAS – PODNO GREJANJE U CELOM STANU, stolarija PVC – sa roletnama, podovi u celom stanu granit, izolacija na zgradi 12cm,  ulazna vrata sigurnosna, UREĐAJI U STANU MOGU SE POKRETATI PREKO APLIKACIJE SA MOBILNOG TELEFONA – PAMETNA ZGRADA.

Radovi na zgradi u završnoj fazi, trenutno se postavlja izolacija i keramika, KRAJ RADOVA DECEMBAR 2023 god.

Može zamena za stan u Beogradu.

OVAKAV STAN INDENTIČAN IMA I NA ČETVRTOM SPRATU KOJI JE TAKOĐE NA PRODAJU.

Agencija za nekretnine VAVILON-BP,uz svoj Advokatski tim sačinjava kupoprodajne Ugovore,zakazuje termin kod Notara za overu Ugovora,kupcu završava svu dokumentaciju u katastru,poreskoj upravi(prikuplja dokumentaciju za povrat PDV-a),prikuplja dokumentaciju za bankarski kredit,vrši prijavu u EPS-u,Vodovodu,JKP Loznica na ime kupca.

Za sve dodatne informacije obratite se u agenciju za nekretnine „vavilon-bp“ sa sedistem u loznici, ul: Trg Ante Bogićevića 3. Radnim danom od 08-17,subotom od 09-15, na sajtu www.vavilon-bp.com i na kontakt telefon 066/5483521…reg.broj posrednika 1052

Details

Cena : 68.400,00
Vrsta nekretnine : Stan
Kvadratura : 57 -
Adresa : Loznica,Loznica
Grad : Loznica
Poš.Broj : 15300
Namena : Prodaja
Status : Aktivno
Država : Srbija
Zemlja : Srbija
Property ID : 6028

Internal Structure

Broj prostorija : 5
Broj sp.soba : 1
Broj kupatila : 1

Dodatne informacije

Centralno Grejanje
Gas

Nadji na mapi

Translate »