1.400,00

Stan 3105/2024 Loznica, Loznica

Na prodaju tri stana u Samom centru Loznice, koji se nalaze na 20 metara od obdaništa i vrtića, na 100 metara od osnovne škole Jovan Cvijić, sa pogledom na reku Štiru, zgrada u centru Loznice a povučena u mirnom delu grada gde imate celodnevni mir i tišinu. Stanovi koji se prodaju su površine 65m2 – PRIZEMLJE – SASTOJI SE OD: hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom, dve spavaće sobe, dva kupatila.

Stan 89m2 na drugom spratu – SASTOJI SE OD: hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom, dve spavaće sobe, dva kupatila, terasa.

Stan 53m2 na trećem spratu – SASTOJI SE OD: hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom, jedna spavaća soba,  kupatilo, terasa.

Grejanje stanova na GAS, sopstveni gasni kotao, podno grejanje.

Kupatilo keramika – geberit, baterije Nemačke, podovi u stanu TROSLOJNI PARKET KOJI JE SPECIJALNO IZRAĐEN ZA PODNO GREJANJE, Stolarija ALUMINIJUM-HRAST, roletne sa elektro motorima, Lift, Izolacija ygrade 12cm, Krov ravni sa najsavremenijim hidro izolacijama najvišeg standarda, ulazna vrata u stanove su sigurnosna treći stepen protiv provalni.

CENA 1400 EURA PO M2.

ZAVRŠETAK GRADNJE KRAJ 2024 GODINE.

Za sve informacije javite se lično u AGENCIJU ZA NEKRETNINE VAVILON-BP U Loznici, koja se nalazi u ul: Trg Ante Bogićevića 3, ili na kontakt telefon 0038166-54-83-521, na našem sajtu www.vavilon-bp.com
Uz naš ADVOKATSKI TIM REALIZUJEMO SVE U KRATKOM ROKU, PROVERA DOKUMENTACIJE, SAČINJAVANJE UGOVORA, ODLAZAK KOD NOTARA, REPUBLIČKU PORESKU, LOKALNU PORESKU, EPS, JAVNO STAMBENO, I SVU PRAVNU POMOĆ KLIJENTIMA.

Broj registra posrednika 1052

Details

Cena : 1.400,00
Vrsta nekretnine : Stan
Kvadratura : 53 -
Adresa : Loznica, Loznica
Grad : Loznica
Poš.Broj : 15300
Namena : Prodaja
Status : Aktivno
Država : Srbija
Zemlja : Srbija
Property ID : 7507

Internal Structure

Broj prostorija : 5
Broj sp.soba : 1
Broj kupatila : 1

Dodatne informacije

Centralno Grejanje
Gas
Garaža

Nadji na mapi

Translate »