80.000,00

Stan 34/2019 Banja Koviljača

Na prodaju stan u centru Banje Koviljače, površine 85m2. Stan se nalazi na prvom spratu, dvostrano orjentisan. Stan je trosoban, sastoji se od:hodnika, odvojene kuhinje, ostave, trpezarije, kupatila, dnevnog boravka, dve spavaće sobe, dve terase od kojih veća terasa ima pogled na park a druga na glavnu ulicu u Banji Koviljači(ova terasa je zastakljena). STAN JE RENOVIRAN,, ALUMINIJUMSKA STOLARIJA.

Banja Koviljača je bila lečilište još u doba Ilira, prvi pisani izvor je iz 1533 godine, Banja Koviljača jedna od najlepših banja Balkana, nalazi se u zapadnoj Srbiji. U blizini reke Drine i šumovite planine Gučevo, na nadmorskoj visini od 128 metara. U Banji Koviljači nalazi se specijalna bolnica za rehabilitaciju, jedan od najsavremenijih rehabilitacionih centara te vrste u Evropi. Banja Koviljača je odličnim drumskim vezama spojena sa Banja Lukom, Sarajevom, Beogradom.

Specijalna Bolnica u Banji Koviljači leči pacijente od:reumatičnih oboljenja,diskus hernije,osteoporoze,lakših oštećenja centralnog nervnog sistema,mišićna oboljenja,sterilitet i dr…..Od Stana na prodaju na nekih 100m udaljenosti nalazi se čuveni KUR-SALON koji je potpuno renoviran oktobra 2018 godine…Granični prelaz ka Bosni i Hercegovini udaljen je 5km,Grad Loznica 6km,Tršić 12km,Srednjevekovni Manastir Tronoša 22km..

Agencija za nekretnine VAVILON-BP,uz svoj Advokatski tim sačinjava kupoprodajne Ugovore,zakazuje termin kod Notara za overu Ugovora,kupcu završava svu dokumentaciju u katastru,poreskoj upravi(prikuplja dokumentaciju za povrat PDV-a),prikuplja dokumentaciju za bankarski kredit,vrši prijavu u EPS-u,Vodovodu,JKP Loznica na ime kupca.

Za sve dodatne informacije obratite se u agenciju za nekretnine „vavilon-bp“ sa sedistem u loznici, ul: gimnazijska br 8.Radnim danom od 08-17,subotom od 09-15, na sajtu www.vavilon-bp.com i na kontakt telefon 066/5483521…reg.broj posrednika 1052

Details

Cena : 80.000,00
Vrsta nekretnine : Stan
Kvadratura : 85m2
Adresa : Banja Koviljača,Maršala Tita
Grad : Banja Koviljača
Poš.Broj : 15316
Namena : Prodaja
Status : Aktivno
Država : Srbija
Zemlja : Srbija
Property ID : 1350

Internal Structure

Broj prostorija : 8
Broj sp.soba : 2
Broj kupatila : 1

Dodatne informacije

Centralno Grejanje

Nadji na mapi

Translate »